MARTA ekologiška ir veganiška cava iš
RAMON CANALS. Vietinės „Penedés Xarel.lo“, „Macabeo“ ir „Parellada“ veislės iš 100% sertifikuotų ekologiškų vynuogynų yra Marta Joia cava kūrimo pagrindas. Daugiau nei 24 mėnesius mūsų rūsiuose brandinamas suteikia elegancijos, sudėtingumo ir subtilumo.
Vynuogių auginimo sritis: EL PENEDÉS. SERTIFIKUOTAS 100% EKOLOGINIS Vynuogynas
Regionas: DO Cava. Subregionas: Upper Penedés (Parellada) ir centrinis Penedés (Xarel.lo ir Macabeo).
Klimatas: vidutinio klimato Viduržemio jūra.
Dirvožemis: priemolio, gerai pralaidus ir sulaikantis vandenį.
Vynuogynų sodinimo aukštis: 130 m (Xarel.lo), 280 m (Macabeo) ir 315 m (Parellada).
Kritulių kiekis: 465 l / m2 metinis vidurkis.
PAGRINDINIO VYNO PARUOŠIMAS
Derliaus nuėmimas: rankinis derlius, rugsėjo pradžioje „Macabeo“, to paties mėnesio viduryje „Xarel.lo“ ir „Parellada“ pabaigoje.
Vynuogių presavimas ir misos fermentacija: pneumatinis presas, pasirenkant tik gėlių misą. Kiekvienos veislės fermentacija atskirai kontroliuojamoje temperatūroje nerūdijančio plieno talpyklose.
ANTRAS FERMENTAVIMAS BUTELE
Bazinis vynas: Xarel.lo, Macabeo, Parellada.
Pilstymo laikotarpis: pirmoji sausio savaitė.
Fermentacijos temperatūra: 15-18 ºC.
Senėjimo laikotarpis: daugiau nei 24 mėnesiai. Rezervacija.
SKANYMAS IR PORAVIMAS
Blyškiai geltonos spalvos, su smulkiais burbuliukais ir lėtai išsiskiria. Ant nosies jis šviežias, išsiskiria baltų vaisių ir citrusinių vaisių aromatas, lengvos senėjimo natos, kurios prideda sudėtingumo ir elegancijos.
Skonyje jis yra subalansuotas, skanus, kreminio ir malonaus poskonio. Labai gerai integruota anglis.
Rekomenduojama pridėti prie užkandžių, ryžių, makaronų, žuvies, austrių ir vėžiagyvių. Tinka mėgautis bet kuriuo metu.
Patiekite 6–8 ° C temperatūroje, fleitos tipo stikle, aukštame, dailiame ir be dekoracijos.
Išvertė Google